Støvsugere

Hos Dive In Carwash er det ikke bare utsiden av bilen som skinner – vi legger også til rette for at bilen din skal være ren og pen innvendig!  

Innendørs støvsugerhall

Velkommen til det beste Dive In Carwash har å by på! Innendørs, oppvarmet støvsugerhall med kraftige støvsugere! 

Støvsugerhallen er utstyrt med søppelbøtter ved hver støvsuger, slik at du kan tømme bilen mens du er her. Vi har også en automat hvor du kan kjøpe bilpleieprodukter. 

Hva med å vaske over dashbordet mens du står komfortabelt innendørs?  

Slik starter du støvsugeren

Støvsugerne starter automatisk noen sekunder etter du løfter opp slangen, og avsluttes noen sekunder etter at du setter slangen på plass igjen.   

Støvsugerhallen er gratis å benytte for alle som kjøper bilvask, eller tørkeprogram i vaskegata. 

Du kommer automatisk inn i støvsugerhallen etter du har vært i vaskegata.  

Mattevaskere

I støvsugerhallen finner du også flere mattevaskere. 

Vi har mattevaskere for alle typer matter – både skålmatter og helt flate matter. Betales enkelt med vipps pådivein.no med mobil, og koster 25 kroner for 3 minutter.

Hurtiglader

Våre elbilladere driftes av Kople. Du kan starte og stoppe ladingen med app eller ladebrikke fra Kople eller en av deres samarbeidspartnere. Les hvilke apper eller ladebrikker du kan bruke her. Eventuelt kan du bruke drop-in betaling med bankkort ved å skanne QR koden som står på laderen.

Veiledning for bruk av laderne finnes på selve laderen, eller her:

Det er Kople-pris på ladingen dersom du bruker Koples app, ladebrikke eller drop-in betaling. Her finner du informasjon om ladepris: .

Opplever du utfordringer med å lade, kan du ringe Koples døgnåpne supporttelefon på tlf: 32 11 00 11.

Utendørs støvsugere

Vi har også utendørs støvsugere som er gratis å bruke for alle som vasker bilen i vår selvvask. Du finner dem ved innkjøringen til selvvaskehallen.